Найпопулярніше вокальне шоу "Х-фактор" на СТБ у новому випуску продовжить радувати українців оригінальними виступами та учасниками на своїй сцені. Так, з'явиться кілька несподіваних учасників.

син Наталі Фаліон, солістки групи "Лісапєтний Батальйон", яка перемогла в шоу "Україна має талант", вирішив сам податися на сцену. На "Х-фактор" він прийде в складі групи "БУХАРЬ'est band".

"Не хочу піаритися за рахунок моєї мами, звичайно ж, але моя мама Фаліон Наталія Іванівна, переможниця 5 сезону "Україна має талант", зі своїм "Лисапетным батальйоном" як на танку увірвався в шоу-бізнес і ось газує там досі. У тому числі завдяки моїм пісням", - розповідає хлопець.

Він сподівається, що завдяки проекту вийде з тіні своєї матері і сам почне підкорювати шоу-бізнес.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інший учасник, Фішер Ілля є учнем Іво Бобула.

"Він дуже вимогливий викладач, в основному кричить, може вибухнути на рівному місці. Спочатку мені навіть було страшно", - розповідає Ілля про свого наставника.

Головний рада, яка Ілля отримав від Іво Бобула – співати так, щоб у жінок з'явилися метелики в животі. І він сподівається, що не підведе свого зіркового наставника і зможе підкорити суддів-Х. чи Вийде це в нього, побачимо вже у суботу, о 19:00 в ефірі вокального шоу "Х-фактор" на СТБ.

Нагадаємо, зваблива Тіна Кароль зробила фурор на "Танцях з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Полякова підірвала багатотисячний стадіон у Львові.

Також Знай. ua писав, що MARUV в міні-бікіні показала, як балує себе після "Танці з зірками".