Еротичний гороскоп на 30 вересня ОВЕН

В цей день ви можете недооцінити когось зі свого оточення, але ця людина постійно прагне показати вам свої сексуальні здібності. Так що акуратніше з похвалами.

Еротичний гороскоп на 30 вересня ТЕЛЕЦЬ

30 вересня вашому партнерові захочеться, щоб ніч настала швидше, і він би подарував вам свій еротичний подарунок. Ваш невтомний коханець буде стримуватися щосили.

Еротичний гороскоп на 30 вересня БЛИЗНЮКИ

У понеділок вам слід натякнути партнеру, що саме ви хотіли від нього отримати в ліжку. Зірки обіцяють, що навіть найбожевільніші бажання втіляться в реальність!

Еротичний гороскоп на 30 вересня РАК

В цей день ви захочете пограти з вашим другом у кохання, але пам'ятайте, що ігри можуть зайти надто далеко. Тоді до звичайних еротичних відчуттів додасться ще щось.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Еротичний гороскоп на 30 вересня ЛЕВ

30 вересня ви будете відрізнятися кмітливістю і швидкою реакцією, але точно не чуттєвістю. Еротичний потенціал теж не особливо високий. Так що беріть несподіванкою.

Еротичний гороскоп на 30 вересня ДІВА

В цей день вам не дадуть спокою думки про старомодний романтичний стиль спілкування між чоловіком і жінкою. Можете взяти їх за основу прелюдії вже ввечері.

Еротичний гороскоп на 30 вересня ТЕРЕЗИ

У цей день ви відчуєте деяку холодність партнера, а до вечора ви переконаєтеся, що він вас більше не хоче. Але не впадайте у відчай, риби в океані багато, а для вас знайти іншу – не проблема.

Еротичний гороскоп на 30 вересня СКОРПІОН

У понеділок ревнощі виявляться для вас дуже руйнівними. Ви вичерпаєте всі ваші запаси енергії, якщо негайно не припините уявляти вашого партнера в чужих обіймах.

Еротичний гороскоп на 30 вересня СТРІЛЕЦЬ

В цей день ви будете не надто вибагливі в сексі. Не буде пози, яка вам би не сподобалася. Але особливо нечистоплотні однозначно «пролітають» повз вашого ліжка.

Еротичний гороскоп на 30 вересня КОЗЕРІГ

30 вересня астрологи рекомендують згадати про танцювальні рухи в ліжку. Додайте трохи креативу і еротики, потім ще трохи роздягання і крапельку сексу.

Еротичний гороскоп на 30 вересня ВОДОЛІЙ

У понеділок вам буде не вистачати пестощів і ніжності. Якщо хочете цього, ведіть себе так, щоб у когось виникло бажання подарувати вам ці самі пестощі та ніжність у ліжку.

Еротичний гороскоп на 30 вересня РИБИ

У цей день не варто поспішати відчитувати партнера за помилки під час сексу. Зрештою, він не хвалився тим, що гігант у ліжку. До того ж ви теж не ідеальні.