В останні кілька років різноманітні сайти і додатки знайомств набули небувалої популярності. І це не дивно. Самотнім чоловікам стає простіше знайти собі обраницю - можна запросто написати дівчині, яка вам сподобалась, поспілкуватися з нею, зустрітися. Але, авжеж, не все так добре.

На подібних сайтах, звичайно ж, є жінки, які перебувають у пошуках другої половинки, але деякі шукають "жертв". Жінка розігрує просту аферу: просить зводити її в ресторан, а натомість не дає чоловікові нічого.

Зазвичай, дівчина просить зводити її в якийсь дорогий ресторан, а чоловік легко погоджується. Чоловік приходить у ресторан, меню йому не дають подивитися - дівчина сама робить замовлення, стверджуючи, що вона тут не в перший раз.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Побачення, може, і пройде добре, але от коли чоловік бачить рахунок за обід, то тут вже починає розуміти, у що він потрапив. Швидше за все, обдурений "обранець" не стане сваритися з працівниками закладу і не відмовиться платити, щоб не потрапити в скандал. Доведеться заплатити по рахунку, а сума може перевалити за 5 тисяч.

У кінці такого побачення жінка помахає вам ручкою і проститься, бо подібні "мисливиці" шукають не любов, а тільки ситний обід.

Нагадаємо, раніше виставив рахунок за вирізаний апендицит: красуня з Запоріжжя стала жертвою роману з американцем.

Також Знай.uа писав, що в Києві орудує банда липових комунальників, будьте обережні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Сбербанк" розвів клієнтку на інтимні фото, вимагає 100 тисяч: дівчина пішла на крайнощі.