У Таїланді затримали харків'янку Аллу Олійник, яка вирушила за кордон заради весілля з іноземцем. Українка опинилася в місцевій в'язниці за звинуваченням у перевезенні наркотиків.

Олійник затримали у Гонконзі з рюкзаком, який їй передали у транзитному аеропорту. У Китай 35-річна українка прямувала до нареченого, громадянина Таїланду, з яким познайомилася на сайті знайомств.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тричі іноземець оплачував їй подорожі у східні країни. Як розповідала жінка, у транзитних аеропортах невідомі кожен раз передавали їй якісь сумки. Але в готелі замість коханого їх забирали інші люди", - розповіли друзі Алли.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами Алли, у сумці, яку їй передали у той фатальний день, вона не знайшла нічого підозрілого, але митники шукали краще. Тепер українці загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, Путін вирішив згноїти безневинного українця у в'язниці.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові схопили жорстокого вбивцю - "Тіло доньки шукали більше місяця".

Також портал Знай.ua писав, новий податок залишить українців без копійки.