Відомий астролог Влад Росс розповів, що гороскоп з 25 по 31 жовтня 2019 року обіцяє просто катастрофічний період, а саме підвищення ДТП на дорогах і велика кількість авіакатастроф.

Так, якщо до 25 жовтня 2019 року власники автомобілів не замінять шини на зимові, то це призведе до великого ризику трагічних ситуацій на дорогах.

До того ж, астролог заявляє, що, наближаючись до 31 жовтня є загроза смуги депресій, а також обвалу ринків та економічне гальмування.

За словами Влада, 11-18 жовтня будуть самими несприятливими для бізнесу. У ці дні краще не інвестувати гроші і не брати в борг.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також він зазначив, що 5-7 жовтня і 15-18 жовтня поточного року є найбільш несприятливими днями для здійснення різних хірургічних операцій.

Росс також розповів, що в середині жовтня цього року велика ймовірність зґвалтувань. Небезпечний період починається з 8 жовтня - вірогідні різні сексуальні скандали.

Нагадаємо, що біоенергетики стверджують, що існують такі чоловічі імена, які в собі несуть грошовий заряд.

Як повідомляв портал Знай.ua, склали гороскоп на 5 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, що склали еротичний гороскоп на 5 жовтня для всіх знаків Зодіаку.