Еротичний гороскоп на 7 жовтня ОВЕН

В цей день відвертість стане вашим козирем. Адже з допомогою сторонньої людини деякі ваші інтимні проблеми будуть вирішені. Поговоріть на цю тему з близькими друзями.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня ТЕЛЕЦЬ

У понеділок Тельцям слід утриматися від «різких рухів» і дотримуватися тактики м'якої наполегливості. Можливо, для вас це виявиться важким завданням. Але побережіть пристрасть для вечора.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня БЛИЗНЮКИ

В цей день ви усвідомите, що є традиції у відносинах, які вас дратують, і ви б хотіли від них позбутися. Замінювати їх потрібно повільно, непомітно і без особливого пафосу.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня РАК

7 жовтня пам'ять зіграє з Раками злий жарт. Під час статевого акту з однією людиною, ви підсвідомо будете приймати її за іншу. Один рух запустить у вашій пам'яті ланцюжок спогадів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 7 жовтня ЛЕВ

В цей день вам потрібно як слід підготуватися до серйозної сварки з другою половинкою. Помиритися все ж вдасться, але тільки в спальні і тільки після гарячого пристрасного сексу. Ви будете готові пробачити все що завгодно.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня ДІВА

В цей понеділок Діви нарешті звернуть увагу на людину, яку раніше навіть не помічали. Це може статися в будь-який момент. Під час ранкової пробіжки або обідньої перерви.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня ТЕРЕЗИ

7 жовтня на вас чекає багатообіцяюче знайомство з приємною людиною, яка може зацікавити вас. Можливо, вже в цей день ви опинитеся з ним в одному ліжку!

Еротичний гороскоп на 7 жовтня СКОРПІОН

В цей день фантазія партнера вразить вашу уяву. При цьому не слід впадати в заціпеніння. Краще відразу перевіряйте все на практиці. Тоді так вдасться відкинути те, що не сподобалось.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня СТРІЛЕЦЬ

В цей день вашому партнерові буде не до сексу. Нове захоплення, більше схоже на любов, займе всі його думки і час. Можете не хвилюватися, адже це буде любов до нового хобі.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня КОЗЕРІГ

7 жовтня у Козерогів буде спостерігатися посилення владних поривів і командирських схильностей: і на прогулянці, і на кухні, і в ліжку ви будете поводити себе, як військова людина.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня ВОДОЛІЙ

В цей день вам стане в нагоді природність, мінімалізм і простота. Такі якості варто посилити або підкреслити. Постарайтеся не забувати про це і при виборі позицій для статевого акту з партнером.

Еротичний гороскоп на 7 жовтня РИБИ

У понеділок вам захочеться позмагатися з партнером по частині зваблення в питаннях сексу. Природно, що в цій «битві» переможених не буде. Проблема тільки в тому, хто вас розсудить.