Найпопулярніша мережа світу Instagram поєднала мільярди користувачів по всьому світу. 6 жовтня дев’ять років тому Instagram відзначив свій перший день народження.

Добірку найуспішніші блогерів-чоловіків мережі Instagram запроопонувало переглянути видання Politeka.

Девід Бекхем

У всесвітньовідомого футболіста Девіда Бекхема 58,5 мільйона підписників. В аккаунті красеня-англійця багато сімейних фото з дружиною Вікторією та їхніми дітьми.

Девід Бекхем

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Джастін Бібер

Молодий канадський співак є одним з найпопулярніших чоловіків Instagram. Поп-R & B-співак автор пісень, музикант, актор Джастін Бібер має 119 мільйонів підписників. На його сторінці переважають фото молодої дружити співака Хейлі Бібер та милих котиків.

Джастін Бібер

Неймар да Сільва Сантос Жуніор

У бразильського футболіста 126 мільйонів підписників. В його аккаунті часто можна побачити фото з сином бразильського нападника і його мамою. Та все ж на сторінці Неймара переважають фотографії на футбольну тематику і зовсім немає спільних фото з дівчатами.

Неймар да Сільва Сантос Жуніор

Ліонель Мессі

На сторінку аргентинського футболіста підписалися 132 мільйони шанувальників. В Instagram футбольної зірки розміщено багато фото з тренувань і матчів. Також Мессі ділиться теплими сімейними світлинами з дружиною та синами.

Ліонель Мессі

Двейн Джонсон

Актор і рестлер Двейна Джонсона має 58 мільйонів підписників у мережі Instagram. Зірка в більшості показує вражаючі фото своїх м’язів, але й поміж зображень спортивної тематики є милі фото і відео з маленькою донькою.

Двейн Джонсон

Кріштіану Роналду

Найпопулярнішю сторінкою в Instagram серед чоловіків виявився аккаунт Кріштіану Роналду. Португальський футболіст є нападником італійського клубу "Ювентус". На сторінку Роналду підписалися 185 мільйонів фанатів.

Кріштіану Роналду

Серед фотографій футболіста не лише фото його сталевого торса та світлини з матчів, а й кадри із сімейного життя зірки. Один зі своїх постів він присвятив нищівним пожеж Амазонского лісу.

Нагадаємо, раніше cтарша донька Пугачової Крістіна Орбакайте показала архівне фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчителька ставить "лайки" за "домашку" та уроки в Instagram

Також "Знай.ua" писав, що Влад Топалов показав у мережі зворушливе фото