Провидицю, яку називають новою Вангою, звуть Каедэ і вона досить туманно розповідає про події 2020 року. Вона запевняє, що світ прийде страшна біда від людей зі смаглявою шкірою.

На даний момент не зрозуміло, про що саме говорить Каедэ. Це може бути пов'язано з інфекційним захворюванням або біологічну зброю.

При цьому деякі по-іншому трактують слова віщунки і вважають, що біда прийде спочатку до людей зі сходу, які постраждають в першу чергу.

Так, скептики не особливо довіряють словами "нової Ванги", адже вона вже не один раз помилялася. Так, вона прогнозувала перемогу Хілларі Клінтон на виборах президента США. Однак та поступилася перемогу Дональду Трампу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, Каедэ передбачила швидку смерть місіс Клінтон і стверджувала, що в неї цілий букет хвороб, якими вражений організм. Однак вона й досі жива і здорова.

Передбачення Каедэ щодо України поки що теж не збуваються. Так, вона пророкувала насильницьку зміну влади, але вона сталася чесним шляхом демократичних виборів. Вона стверджує, що у 2020 році Україна буде жити по-новому з-за зміни старої політичної системи.

Нагадаємо, Ванга перед смертю передала Україні "вічного щастя", але при одній умові.

Як повідомляв Знай. ua, розшифровано "чорний вірш" Нострадамуса про Третій світовій війні, людство приречене.

Також Знай. ua писав, що Ванга перед смертю передбачила страшні речі.