Для кожної людини любов різна і уявлення про це почуття у кожного своє. Астрологи вважають, що вплив на ставлення до любові має знак Зодіаку, під яким народилася людина. На їхню думку, зорі визначають, що означатиме любов: комфорт , романтику чи пристрасть.

Овен

Це ініціативний знак, його представники діють рішуче та блискавично. Овни – природжені лідери і саме це впливатиме на їхню. Поведінку в любовних відносинах. Народжені під цим знаком висловлюють свою по-особливому, справляючи на свою половинку сильне враження. Овни цінують справи більше, ніж слова.

Астрологи розповіли, як побудувати ідеальні стосунки

Телець

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Повну свободу відчуватиме закоханий телець у романтичних стосунках. Народжені під цим сузір'ям більше мовчатимуть наодинці зі своєю половинкою, отримуючи від цього насолоду. Тельці найбільше бояться невизначеності і прагнуть домашнього затишку.

Близнюки

Близнюки дуже романтичні особи, які дуже полюбляють затишні розмови на філософські теми. Інколи вони видаються холодними та незацікавленими, та попри те Близнюки завжди залишаються досить романтичними і уважними. Мовчання представникам цього знаку дається вельми складно.

Рак

Народжені під цим сузір’ям - пристрасні та емоційні люди. Найбільшим щастям для Раків є проведення часу із коханою людиною та відчуття безпеки. У відносинах прагнуть миру і спокою, тому обирають такого партнера, на якого можна покластися. Стабільність для Раків понад усе.

Астрологи розповіли, як побудувати ідеальні стосунки

Лев

Леви обирають для себе таких партнерів, які будуть викликати захоплення не лише в них, а й у інших. Представники знаку і самі мають високу самооцінку і полюбляють, щоб їм позаздрили інші. Розчарування у Левів викликають люди, що скупі на компліменти і похвали. Ідеальним буде союз двох Левів.

Діва

Для дів у стосунках особливо важливі деталі, поза їхньою увагою не залишиться ніщо. Діва помітить будь-яку дрібничку, зроблену для неї і буде це цінувати. Будь-який прояв уваги робить їх щасливими. У компанії свого партнера вони спокійні та задоволені.

Терези

Найважливішим відчуттям у відносинах для Терезів є впевненість у завтрашньому дні. Обирають собі партнера, який має з ними багато спільних інтересів та схожий темперамент. Представники знаку не витримують самотності. Особливо цінують сімейний комфорт.

Астрологи розповіли, як побудувати ідеальні стосунки

Скорпіон

Скорпіони не завжди усвідомлюють, що починають закохуватися. А буває це з ними досить часто і щоразу представники знаку будують плани на майбутнє. Особливо Скорпіони полюбляють вивчати характер свого партнера. Найважливіше для них у стосунках це спілкування.

Стрілець

Стрільці є дуже незалежними особами. Ці люди не терплять тих, хто змушує їх робити те, чого вони не хочуть. Тому обирають у партнери таких людей, котрі вміють поважати чужий особистий простір.

Козеріг

Любов у баченні Козерогів є чимось дуже традиційним, класичним і передбачуваним. Представники знаку відповідальні і особливо дбають про безпеку. На перше місце Козероги ставлять інтереси своїх половинок та охоче йдуть на компроміси. Цей знак – це ідеальні сім'янини і батьки

Астрологи розповіли, як побудувати ідеальні стосунки

Водолій

Розуміння у відносинах є найважливішою умовою для Водоліїв. Ці люди понад усе цінують свободу та яскраві почуття у стосунках. Часто Водолії видаються загадковими і таємничими. Стосунки з ними не складуться, якщо не навчитися цінувати їхню волелюбність.

Риби

Любов для Риб це чутливість та ніжність. Часто вони наперед вигадують, за яким сценарієм мають розвиватися їхні відносини. Представники знаку наділені сильною інтуїцією і добре відчувають фальш у стосунках. Риби мріють прожити щасливо все життя з однією людиною і померти в один день.

Нагадаємо, раніше астролог склав гороскоп на жовтень

Як повідомляв портал "Знай.ua", астролог попередив, кого спіткає невдача у жовтні

Також "Знай.ua" писав, що астролог склав прогноз для Путіна