Астролог Влад Росс склав невтішний гороскоп для президента Російської Федерації Володимира Путіна. Експерт запевняє, що російському лідеру варто остерігатися, оскільки існують явні загрози його життю.

Володимир Путін нещодавно, 7 жовтня, відсвяткував свій 67 рік народження і схоже, зовсім не чекає поганих прогнозів на майбутнє. Втім астролог заявляє, що Путіну загрожує особлива небезпека під час польотів на літаках або гвинтокрилах.

Астролог Влад Росс

Влад Росс повідомив, що в річному гороскопі Путіна бачить закордонний будинок, далекі мандрівки та успішні взаємозв’язки із "сильними світу цього". Тобто за цю сферу російський президент може не перейматися – все буде виходити якнайкращим чином.

А ось щодо небезпек, які частують на главу Кремля, на перше місце астролог ставить повітряний транспорт. Це означає, що президенту весь рік треба утримуватися від польотів. В іншому випадку існує небезпека, що літак, в якому він буде перебувати, може розбитися.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Володимир Путін

Судячи з гороскопу, Путіна чекають неприємності і в сімейному житті. Влад Росс розповів про можливі клопоти президента РФ.

"Може розкритися якась неприваблива історія про російського лідера, наприклад, може з'ясуватися, що у нього є позашлюбні сини. У підсумку, складеться вельми неприваблива картина", - пояснив астролог. Астролог Влад Росс

Не буде гладко і в подружньому житті Володимира Путіна і він піде від тієї жінки, з якою зараз має стосунки. Більше того, російський президент знайде собі нову пасію.

Володимир Путін

Астролог також пророкує змову проти Путіна, яка може бути реалізована через авіакатастрофу. Найбільш несприятливим періодом для лідера росіян стане кінець 2021 року і весь 2022 рік. Йому прогнозують можливу ліквідацію або зникнення після пластичної операції.

"Завжди, коли у людини в молодика включається річний соляр, рік для нього стає доленосним. Позбутися від Путіна стане можливо в 2021, але більш імовірно - в 2022 році. Можливо все, аж до фізичної ліквідації. Або він зробить пластичну операцію і зникне, як свого часу Борман, якого не могли знайти. Але до кінця 2021-2022 року нам доведеться його потерпіти", - пояснив експерт. Астролог Влад Росс

Нагадаємо, раніше Расторгуєв із "Любе" зізнався у спробі дати Путіну 100 доларів

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент РФ зробив собі подарунок

Також "Знай.ua" писав, що Путін з Шойгою знайшли свою "Горбату гору"