Дівчині всього 19 років, а вона вже 6 років життя витратила на знищення своєї природної вроди, витрачаючи на це десятки тисяч доларів.

Мешканка Швеції Стефані Мюлік витрачає на пластичні величезні суми, щоб стати схожою на ляльку Барбі. При чому займається зміною своєї зовнішності з 13 років — саме в такому віці Стефані, мама якої працює косметологом, вперше збільшила губи і з тих пір щомісяця колить собі в філлер.

На сьогодні Мюлік повністю змінила своє обличчя, зробивши безліч пластчних операцій. Одного разу хлопець сказав їй, що її ніс псує її красу. Після цього Стефані зважилася на корекцію носа, а заодно і губ, підборіддя, щік, брів і зубів. Мюлік зізналася, що щорічно витрачає близько 168 тисяч шведських крон, щоб стати схожою на ляльку Барбі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Щоб бути ще більш схожою на ляльку, Стефані носить накладні вії і перуки, а також збирає гроші на операцію з видалення ребер, щоб мати лялькову талію.

Мюлік каже, що не хоче зупинятися на досягнутому і планує зробити в майбутньому ще більше пластичних операцій, включаючи збільшення грудей, сідниць і губ, видалення ребер, підтяжку обличчя і ліпосакцію.

За її словами, натхнення їй додають зовнішності ляльок Bratz і Барбі, а також моделі Playboy.

Та найдивовижніше, що сім’я Мюлік не проти таких змін в зовнішності дівчини і підтримує її захоплення.

Нагадаємо, одеська Барбі відмовилася від лялькового образу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк перетворилася на Барбі.

Також Знай.ua писав, як одеська Барбі виглядала до та після пластики.