Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі, до того ж вона поставила фанатів перед нелегким вибором.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Річ у тому, що Леся опублікувала незвичайний фотоколаж, який складається з двох знімків. На першому фото Нікітюк позує у пишній короткій сукні жовтого кольору з величезним бантом-квіткою на боці. А на другому знімку Леся постала вже в іншій сукні – вона теж пишна і коротка, тільки рожева. У підписі до фотоколлажу телезірка запропонувала шанувальникам вибрати, яка сукня (фото) їм подобається більше. До того ж вона, чи то жартома, чи то всерйоз заявила, що сама пошила ці сукні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.