Звичайно, до кінця 2019 року - року Жовтого Земляного Кабана, ще є час, однак 12-річний астрологічний цикл вже наближається до свого завершення. Так, 2020 рік дасть початок "новій Сансарі". Потрібно буде зустрічати рік Білого Металевого Щура. Чого чекати від неї, розповість гороскоп по всім знакам Зодіаку.

Про це стало відомо завдяки поясненням відомих астрологів.

За словами фахівців, це буде непростий період. З одного боку, цього року буде потрібно постаратися закласти основу чогось нового і дуже міцного. А ось з іншого боку щур – примхлива тварина, тому доведеться чимось поступатися, щоб догодити їй.

знаки зодіаку
знаки зодіаку

Пропонуємо нашим читачам дізнатися, що розповіли зірки кожному зі знаків Зодіаку:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Овен

Майже весь рік у Овна буде відчуття, що він постійно дереться в гору, однак, кінця і краю цій складній прогулянці все немає і немає. Овну доведеться стати багатополярним і вирішувати відразу кілька завдань у різних сферах життя.

Телець
Телець

Телець

Зібраність, відповідальність і розсудливість – три стовпи, на які повинні спиратися Тельці в 2020 році. Так, ці слова мало узгоджуються зі стилем життя любителів задоволень і розваг Тельців.

Близнюки

Якщо минулого року ви мало спілкувалися і були зосереджені на справах, то наступного у ваше життя приходитимуть люди з дружбою, любов'ю, ніжністю.

Рак

Оточуючі проситимуть у вас рецепт вашого тонізуючого напою, але ви не зможете його дати, тому що такого просто не існує.

Лев

Лев не для того стільки років трудився і примножував гроші і досвід, щоб практичний Щур не допоміг йому у справах. І він допоможе. Буде давати сили, коли вже здасться, що їх немає, і приведе до його життя людей, які розгорнуть життя Лева в сторону нових можливостей.

Діва
Діва

Діва

Зірки настійно рекомендують представникам цього знаку зібратися з думками і припинити поспішати. Якщо вони зможуть тверезо оцінити реальні можливості та шанс на перспективний розвиток, то до їхніх ніг впадуть будь-які "хотілки".

Терези

Рік Жовтого Кабана сильно потоптався на вас своїми копитцями, тому найрозумніше, що ви можете зробити наступного року, - це насолоджуватися моментом.

Скорпіон

Важко уявити складніший та суперечливіший союз, ніж Скорпіона та Щура, тому приготуйтеся до того, що як тільки ви проявите свою норовистість і нелагідність, небесна покровителька підкине вам випробувань.

Стрілець

Стрільці звикли до того, що їхні плани, помножені на особисту чарівність, допомагають їм у найкоротші терміни добитися успіху. Стрільці навіть таємно впевнені, що вони пестуни долі. Так ось, у рік Пацюка про це доведеться забути.

Козеріг

Про те, що таке зрада і обман ви дізнаєтеся, як тільки вступить в силу. І хоча Козероги не ті, хто сумує перед труднощами, ця ситуація на деякий час виб'є вас із комфортного стану.

Водолій

Якщо на престол зійшов Щур, то про спокій Водоліям можна забути. Небесна покровителька року ставитиме перед цим знаком Зодіаку постійні перешкоди, які він сприйматиме як ще одну перевірку їх міцності.

Риби

Якщо у вас є мрія, реалізацію якої ви відкладали до якихось кращих часів, знайте, це час прийшов.

Нагадаємо, ніколи не вимовляєте їх: які фрази дратують кожного зі знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа Скорпіони - нестерпні ревнивці, Водолії - непосидючі діти: як люблять різні знаки Зодіаку.

Знай.uа писав, ДТП, депресії і порожні кишені: астролог попередив українців про головні небезпеки жовтня.