Очевидець зняв на відео дивне явище над океаном під час поїздки в штаті Північна Кароліна, США. Як видно на кадрах, безліч яскравих вогнів з'явилися в небі.

Як повідомляє відомий американський уфолог Скотт Уорінг, це відео - доказ існування підводної бази інопланетян. За його словами, непізнані літаючі об'єкти піднялися в небо з океану. Уорінг стверджує, що таким чином флот інопланетян переміщується на іншу підводну базу або навіть в паралельний світ.

Правда, думка скептиків виявилася набагато прагматичнішою. За їхніми словами, жителю Північної Кароліни вдалося зняти на відео проведення військових навчань в небі. Тим не менш, американські військові стверджують, що в той день в регіоні не проводилося ніяких польотів.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, сестра Дятлова вперше перервала мовчання.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені знайшли справжню базу НЛО, це відкриття змінить історію.

Також портал Знай.ua писав, армія США підтвердила достовірність відео з НЛО.