Еротичний гороскоп на 14 жовтня ОВЕН

В цей день ваш секс буде настільки оригінальним, що всі автори книжок із сексології кусатимуть собі лікті від заздрощів: їм такого і в голову не приходило.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ТЕЛЕЦЬ

Зірки радять вам проявити сміливість і наполегливість у цей день. Приміром, покладіть свою відверту фотографію другій половинці в гаманець. Нехай йому заздрять!

Еротичний гороскоп на 14 жовтня БЛИЗНЮКИ

У понеділок вашому партнерові захочеться показати вам свої еротичні таланти. Вам залишиться тільки радіти своїй удачі і захоплюватися вашим чудовим коханцем.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня РАК

В цей день зовнішні фактори можуть вплинути на ваше особисте життя. Постарайтеся ненадовго відкласти робочі справи, інакше ваш партнер подумає, що він перестав приваблювати вас.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ЛЕВ

У понеділок астрологи радять вам скористатися «стріляниною» очима, щоб спокусити людину, яка подобається. Відверті вбрання варто доповнити відповідним поглядом.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ДІВА

В цей день вас не відпустять напади нарцисизму. Врятує вас від браку уваги лише дзеркало, в яке ви цілком можете милуватися своєю неземною красою.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ТЕРЕЗИ

У понеділок ваш партнер засмутиться через те, що колишнє враження від інтимних відносин пішло в минуле. Зірки радять не надавати великого значення ностальгії.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня СКОРПІОН

В цей день вам не вдасться вирішити проблеми звичайною зміною обстановки. Доведеться докласти чимало зусиль для поліпшення інтимних відносин з партнером.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня СТРІЛЕЦЬ

В цей день ви можете поводити себе трохи егоїстично, очікуючи, що партнер буде цілком і повністю танцювати під вашу дудку, виконуючи всі бажання, як золота рибка.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня КОЗЕРІГ

В цей день Козерогам краще всього дотримуватися целібату і утриматися від любовних ігор у ліжку. Замість цього влаштуйте кіномарафон з другою половинкою. Фільми можуть бути дорослі.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ВОДОЛІЙ

У понеділок вам захочеться гострих відчуттів під час інтиму. Загляньте перед сном у магазин еротичних товарів і придбайте щось нове на вечір.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня РИБИ

В цей день ви не зможете передбачити поведінку партнера в ліжку. Навіть намагатися не варто. Це тільки відволікатиме вас від отримання еротичної насолоди.