Еротичний гороскоп на 15 жовтня Овен

Вас чекає дуже оригінальний і творчий секс. Навіть автори книг по сексології будуть сидіти з обкусаними ліктями. Любов – теж творчість.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Телець

Зірки радять вам бути зухвалими і несподіваними. Відповідайте «так» на всі пропозиції. А якщо не сподобається, завжди можна відмовитися.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Близнюки

В цей день ваш партнер захоче показати вам всю свою сексуальну силу і таланти. Радійте своїй удачі та іноді захоплюйтеся ним.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Рак

Дуже часто зовнішні фактори впливають на інтимне життя. Щоб цього не траплялося, треба навчитися перемикатися від проблем до любові.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Лев

Левам сьогодні потрібно розслабитися ввечері, включити улюблену музику, прибрати все, що нагадує вам про роботу і повністю віддатися задоволенням.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Діва

Вас охоплять напади нарцисизму. Доведеться вашому партнерові або малювати вас, або фотографувати, або поставити побільше дзеркал в спальні.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Терези

В цей день ваш партнер буде сумувати через те, що якісь відчуття від ваших інтимних відносин безповоротно пішли в минуле, і навряд чи коли-небудь звідти повернуться.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Скорпіон

Просто зміна обстановки не зможе вирішити ваші проблеми. Причини занадто серйозні, доведеться піти у сексуальну пригоду, щоб позбутися ненависного почуття.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Стрілець

Стрільці стануть егоїстами, бажаючи, щоб всі танцювали під їх дудку, в тому числі і кохані. Уважніше ставтеся до партнера, і він обдарує вас всім навіть без прохань.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Козеріг

Навіть не реагуйте на будь-які спроби затягнути вас в ліжко. А якщо вже в ній, то не піддавайтеся на всякі експерименти, вам підійдуть тільки традиційні пози.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Водолій

Зайдіть в еротичний магазин і купіть що-небудь, але без партнера і тільки для себе. Навіть якщо він це використає пізніше з вами, а не ви самі, ви будете впевнені, що це вам підходить.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня Риби

В цей день нереально передбачити поведінку вашого партнера в ліжку, тому навіть і не намагайтеся. Це буде лише відволікати вас від отримання еротичної насолоди від процесу любовних ігор.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.