2020 рік пройде під заступництвом Білого металевого Пацюка. Його називають досить неоднозначним і небезпечним, так як він буде високосним.

Фінанси і робота в 2020

Для фізичної роботи настає сприятливий період. Тим, хто займається інтелектуальною діяльністю, варто бути хитрішими і не розповідати про свої плани.

У високосний рік можуть відбуватись непередбачувані події, яких ніхто не очікує. Саме в такі періоди варто активізуватися і брати ініціативу в свої руки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Щур допомагає людям стає більш далекоглядними і терплячими. Так, можна сміливо планувати дорогі покупки.

Любов і відносини в 2020

Щур є символом уваги і любові. Однак не всі можуть зауважувати знаки уваги, які їм надають. У 2020 будуть утруднені нові знайомства. Людині доведеться прямо говорити про свою симпатію, тому що натяків він, швидше за все, не зрозуміє.

Тим, хто вже перебуває у відносинах важливо не забувати про романтику, знаки уваги і не тільки.

В цей період варто бути акуратним в нових знайомствах, адже можна нажити собі недоброзичливців, які будуть маскуватися під друзів. Не варто довіряти малознайомим людям.

Нагадаємо, хто стане головним везунчиком в листопаді.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп найбільш емоційних знаків Зодіаку, дратуються без причини.

Також Знай. ua писав, як ведуть себе закохані знаки Зодіаку.