Український доктор Наталія Силіна повідала, чи потрібно купувати контрацептиви для підлітків.

Жіночий лікар Наталія Силіна стала гостей студії Клатч онлайн і розповіла про важливих елементах статевого виховання підлітків. Також фахівець відповіла на питання про те, чи потрібно купувати презервативи для підлітків.

Гінеколог Наталія Силіна розповіла, чи варто купувати підліткам захист

Що сказала Наталія Силіна:

«Звичайно. Якщо ви говорите про те, що дівчинка-підліток має себе захистити; якщо ви розумієте, що у неї є статеве життя, партнер. Обов'язково, звичайно, поговоріть. На тему контрацепції потрібно говорити не соромлячись. Це природно. Тобто статеве збудження у підлітковому віці виникає у всіх. У кого-то сильніший, у кого-то слабше. Залежно від статевої конституції.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Якщо дитина залишається з цим сам-на-сам, це може вилитися в лавину, виверження вулкана, який потім може принести серйозні наслідки і травми. Не можна залишати дитину з його переживаннями, сильним статевим збудженням, не розмовляючи з ним про ті відчуття, які відбуваються у віці 12-16 років. Тому й важливо мати сексуальну освіту незалежно від віку».

Раніше Znaj. ua також писав про те, що весілля Потапа і Насті Каменських стала однією з головних подій шоу-бізнесу в 2019 році. А наступний логічний крок після одруження – діти. Так, Настя Каменських вперше заговорила про вагітність і натякнула на положення. Всі подробиці читай по посиланню.

Також читай про те, що раніше шанувальники Голосу країни з цікавістю спостерігали за тим, як розвиваються відносини Тіни Кароль і Дана Балана, і чекали продовження по закінченню проекту. Поки невідомо, чи пов'язані зірки любовними зв'язками, але Кароль, як і раніше, спокушає артиста пікантними фотографіями. Нові гарячі кадри Тіни Кароль, які були оприлюднені в Мережі, дивись за посиланням.