Майже кожен третій підлітків Україні з п’яти опитаних мав перші статеві відносини після 15 років.

Про це зазначає дитячий фонд ООН.

При цьому відомо, що останнім часом середній вік підлітків, які вступають у статеві відносини залишається без змін.

Відзначається, що під час опитування про те, що у нього був секс, сказав кожен п'ятий опитаний (від 3,7% серед 13-річних до 34,2% серед 17-річних). При цьому у всіх вікових групах "досвідченішими" називали себе саме хлопці.

Більше того практично кожен десятий опитаний зазначив, що перші статеві відносини відбулись у 12 років і молодше. Однак кожен десятий підліток віком близько 14 років та кожен шостий 15 річний юнак зізнались, що не знають, чи використовували засоби контрацепції під час останнього статевого акту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак під час перших статевих відносин використовували презерватив 2/3 опитаних підлітків. При цьому дівчата частіше за хлопців розповіли про нехтування контрацепцією.

Крім того під час опитування стало відомо, що основним джерелом отримання знань про статеві відносини для молоді виявився інтернет. Фактично більше половини вказали саме всесвітню мережу місцем, де шукали потрібну інформацію. При цьому на другому місці серед надавачів інформації опинились друзі й однолітки – 41,0% опитаних.

Нагадаємо, всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість виставила трепетний скріншот, вперше показавши четвертого новонародженого малюка, розсекретивши його стать і ім'я.

Як повідомляв "Знай.ua", українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в Росії, любить зухвало-сексуальні образи. При чому вона використовує подібні вбрання не тільки на сцені. Днями артистка розмістила відверті фотографії в нижній білизні з чергової фотосесії і показала фанатам свої бездоганні форми. Відповідний знімок з'явився в Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно розпочався Каннський кінофестиваль. Цього року захід відзначає нову знакову дату - 72 року з часом існування заходів. За традицією церемонію престижного фестивалю відвідали безліч кінозірок і музикантів. Відома американська модель Белла Хадід, як і багато інших зіркових красунь, прибула на Каннський кінофестиваль й пройшлася червоною доріжкою.