Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість виставила трепетний скріншот, вперше показавши четвертого новонародженого малюка, розсекретивши його стать і ім'я. Так, Кім і Каньє назвали сина, який з'явився на світ 9 травня, Псалмом. Варто нагадати, що малюк з'явився на світ завдяки сурогатній матері, як і однорічна дочка Чикаго, адже після другої вагітності у знаменитості почалися проблеми зі здоров'ям.

"Псалм Вест", - лаконічно підписала Кардашьян, додавши, що їхня родина "безмірно благословенна". Також у своєму акаунті Twitter світська левиця зазначила, що Псалм - справжня копія малятка Чикаго: "Він тут, він прекрасний. Він копія Чикаго. Я впевнена, що син поміняється, але зараз він виглядає точно як наша молодша дочка". Таке священне ім'я пояснити досить просто: c недавніх пір Каньє влаштовує публічні недільні служби і навіть збирається відкрити власну церкву.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.