Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото в сміливому образі.

На студійної фотографії, яка з'явилася в записі Еріки Герцег, вона постала на огляд публіки в неймовірно спокусливій образі. Треба сказати, що цим знімком артистка підтвердила свій статус секс-символу естради. Для спекотної фотосесії Еріка одягла відверте золотисте плаття з вишитим орнаментом, яке оголило тендітні плечі і довгі ноги, а також підкреслило фігуру. Її волосся зібране в красиву зачіску, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Еріка відображена в незвичайній позі, сидячи в кріслі, вона примружила очі, не дивиться в камеру і променисто посміхається.

У підписі до фотографії Еріка Герцег написала: "Ми не пам'ятаємо дні... Ми пам'ятаємо моменти. #Кічі". Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипали дівчину компліментами. Найбільше похвали дісталося витонченій фігурі Еріки і довгим ногам.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Неймовірна", "Шикарна", "Красуня", "Солодка дівчина", "Чудесна мілашка", "Чарівна крихітка", "Яка мила і ніжна дівчина", "Еріка, прекрасного тобі дня, дорога", "Красуня", "Красуня, а як ти накачала руки, скажи, будь ласка, які вправи", "Ти дуже гарна і я шалено тобою захоплююся, така легка і повітряна, як найсмачніша зефирка", "Кожне фото гідне захоплення Вашою красою", Еріка, ти приголомшлива", "Яка краса", "Золотий колір вам дуже личить", "Граціозно", - пишуть захоплені фоловери у коментарях до фотографії Герцег.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.