Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото в сміливому образі.

На чорно-білій фотографії, яка з'явилася в записі Еріки Герцег, вона постала на огляд публіки в неймовірно спокусливому образі. Треба сказати, що цим знімком артистка підтвердила свій статус секс-символу естради. Для спекотної фотосесії Еріка одягла відверте чорне боді, яке підкреслило струнку фігуру і пишний бюст дівчини. Поверх цього боді дівчина накинула чорний піджак. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Еріка відображена в незвичайній позі, з закинутими за голову руками, вона не дивиться в камеру і променисто посміхається.

У підписі до фотографії Еріка Герцег написала: "Життя прекрасне у будь-яких відтінках! #Кічі". Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипали дівчину компліментами. Найбільше похвали дісталося витонченій фігурі Еріки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Богиня", "Дуже красива", "Кічі, ти найкраща!", "Ти прекрасна!", "Посмішка красива", "Крихітка, як завжди красуня", "Люблю тебе, крихітко, спасибі, що ти є в моєму житті", "Яка ти красива", "І ти прекрасна в будь-яких відтінках, люблю тебе", "Прекрасна", "Така сонячна", "Припиняйте худнути", "Еріка, ви божественно гарна! Люблю бачити вашу посмішку", "Ти просто космос", "У тебе що, анорексія?", "Красива фігура", "Еріка, ти прекрасна", - пишуть захоплені фоловери у коментарях до фотографії Герцег.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.