Українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в Росії, любить зухвало-сексуальні образи. При чому вона використовує подібні вбрання не тільки на сцені.

Днями артистка розмістила відверті фотографії в нижній білизні з чергової фотосесії і показала фанатам свої бездоганні форми. Відповідний знімок з'явився в Instagram.

Насправді спокусливий кадр був рекламою піжами, але цей факт ніяк не відштовхнув шанувальників.

"Тепер у мене з'явилася улюблена піжама. Красива колекція з шовку. Я в захваті! )Те, що потрібно дівчаткам", - написала артистка.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фоловери в коментарях обдарували Ані Лорак безліччю компліментом і відзначили, що її фігура здатна звести з розуму і навіть називали її ідеальною.

"Чому така ідеальна", "Фігура здатна звести з розуму 💋 Наша Леді Досконалість, ти занадто прекрасна 💎🔥", "Красиво 😍", "Ти ще гарнішою стала😊🔥", "Вогонь 🔥🔥🔥 просто шикарна😘", "Красиво 😍", "Ідеальна", "Красуня!!!💝❤️💗😍😍😍🌹🌹🌹", "Божественно!!!❤️", "Ідеально🔥🔥🔥🔥🔥😻😻😻😻😻", "Я навіть не впізнала, яка красуня щастя вам жіночого❤️❤️❤️❤️", "Дуже жіночна, ніжна і красива!!!", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Лорак виставила голі груди на радість публіці, фото зводить з розуму.

Як повідомляв Знай. ua, 40-річна Лорак роздяглася на очах мільйонів.

Знай. ua писав, що дочку Лорак вперше вийшла на сцену.