Сварки - не рідкість між пов'язаними шлюбними узами парами. Найчастіше пари сваряться через те, що не виходить грамотно розподілити час і на сім'ю, і на роботу.

Чим частіше ви сваритеся зі своєю другою половинкою, тим сильніше загострюється ситуація - нічого доброго з цього не вийде. Але є фраза, яка допоможе вам впоратися з будь-якою сваркою.

"Пам'ятай, ми в одній команді".

Саме вона легко допоможе вам завершити сварку і нагадати коханій людині, що ви - разом, і ви не вороги один одному. Так ви зможете почати шукати компроміси й придумати, як спільно розв'язувати виниклу проблему.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За словами психотерапевта з питань сім'ї та шлюбу Дженіфер Чапель Марш, ця фраза допомагає показати, наскільки для вас важливий цей союз: "Ця фраза показує, що ви впоралися зі своїми емоціями, і що ви не прагнете виграти суперечку".

За словами фахівця, ці слова також допомагають замислитися про те, чому в принципі так важливо виграти в суперечці, а не спробувати досягти компромісу. За словами Чапель: "Іноді люди хочуть, щоб їх почули. І їм здається, що для цього треба виграти суперечку".

Якщо ви бачите, що фраза спрацювала, постарайтеся з'ясувати з допомогою спеціальних питань, як можна вирішити ситуацію. Ось зразкові питання, ви можете скласти свої власні:

  • "Що в цьому випадку для тебе найважливіше?";
  • "Що тебе засмучує?";
  • "Що ти хочеш, щоб я зрозуміла?".

Фахівець Вініфред Рейлі додає: "Пам'ятайте, що коли один виграє, а інший програє - ви програєте обидва".

Нагадаємо, раніше "Я закохався в хлопця, що робити?": відповідь на колюче питання в одному відео.

Також Знай.uа писав про "Я така класна, чому він не одружиться?": відомий психолог дав відповідь на головне питання жінок.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дізнайся, з яким знаком Зодіаку в тебе ідеальна сумісність.