За допомогою Сонячного календаря експертам вдалося встановити дату, коли народився Сатана - це 21 жовтня. За словами експертів, зробити цей розрахунок не так вже й складно. Всім відомо, що число диявола - це 6, а дата - 21 жовтня 2019 року.

"Потрібно просто взяти скласти всі числа, дати й роки між собою. 2+1+2+1+0+9=15=1+5=6. Все дуже просто, як проводити розрахунки ми знайшли в біблії Сатани", - повідомив експерт.

21 жовтня на людину може звалитися безліч неприємностей і спокус. Експерт розповів, що робити, щоб залишитися в безпеці в цей страшний день.

За його словами, потрібно постаратися не виходити з дому, коли стемніє, тому що ніч - це час Сатани. Бажано, щоб на цей день не припали пологи - вони можуть пройти з сильними ускладненнями. Слід не вживати алкоголь, Дияволу буде простіше взяти під своє керівництво людину, яка не може себе контролювати та не усвідомлює, що робить.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Влаштовувати свята і вечірки теж не рекомендується, це може залучити Сатану. Найкраще провести день в спокої та праведності.

Експерт додав: "До небезпеки у цей день, якщо в будинок раптом залетить птах – це до біди".

Нагадаємо, раніше гороскоп на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Риби нарвуться на сварку, а Близнюки на компліменти.

Також Знай.uа писав еротичний гороскоп на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку: навколо кого розжаряться пристрасті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що квартира Воланда з "Майстра і Маргарити" знову ожила, сусіди сходять з розуму: "Чуємо стогін та плач...".