На популярному мережевому сервісі Reddit користувач jmeicke стривожив багатьох видеосообщением, яке він отримав від своєї коханої.

Відомо, що головним героєм повідомлення був кіт дівчини, проте вся увага впало на досить моторошний образ, що з'явився в кадрі, ніби з фільму жахів Стівена Кінга. Тільки це взагалі не кіно.

"Моя дівчина прислала мені це в Snapchat, і що на задньому плані привернуло мою увагу. Особисто я не особливо вірю в паранормальні явища, але я серйозно не можу зрозуміти, що за людина в її шафі", - повідомив хлопець.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пост з відеозаписом моментально став вірусним. Сотні людей поділилися своєю думкою з приводу того, що відбувається на ролику: "Або твоя дівчина зраджує тобі, або її переслідує чортів привид"; "Я впевнений, цьому є якесь раціональне пояснення, але ця штука і справді дуже схожа на людину".

Нагадаємо, мати виявила дитину-примару на ліжку свого сина, що лежав поруч: "Я вб'ю його".

Як повідомляв Знай.uа Хеллоуїн 2019 як відсвяткувати в Києві День всіх святих.

Знай.uа писав, біля підніжжя вулкана Фудзіяма причаївся "Ліс самогубців": сотні неопізнаних тіл, які ніколи не знали про щастя.