Біля північно-західного узбережжя Австралії величезний скат манта, якого ще називають "морський диявол" несподівано підплив до групи водолазів. Морський мешканець планував позбутися рибальського гачка в оці.

Один зі сноркелістів − підводний фотограф Джейк Уілтон, вже не раз спостерігав за скатом, якого місцеві жителі прозвали Веснянкою. Про цю історію стало відомо завдяки повідомленням австралійських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Уілтон розповів, що Веснянка наблизився до нього і підставив око, в якому застряг рибальський гачок. Фотограф вирішив, що риба впізнала його і повірила, що він може їй допомогти. За словами морського біолога Монті Холла, який в цей час знаходився на борту човна, манта не рухалася, поки Джейк кілька разів пірнав, намагаючись зняти гачок. Одна зі спроб увінчалася успіхом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, голодне зубасте чудовисько перервало романтичне побачення: кохання коханням, а обід за розкладом.

Як повідомляв Знай.uа на Одещині чоловіка ледь не розірвав дикий хижак: "виявили небезпечний вірус".

Знай.uа писав, трагедія на курорті: страшний хижак оголосив полювання на людей, жертв стає все більше.