Брати Деніел, Джек і Метью Аплины подорожували на велосипедах по заповіднику Ред Рокс, що знаходиться у Веллінгтоні, Нова Зеландія.

Прогулюючись берегом, вони помітили величезного кальмара довжиною 4,2 метра.

За словами представника відділу охорони природи з Національного інституту водних та атмосферних досліджень, кальмар є рідкісним гостем у цих водах.

У Мережі бурхливо обговорюють викинутого на берег "монстра". У співтоваристві Осеап Нuntеr Spеаrfishing & Frееdiving Sресiаlists в Fасеbооk користувачі порівнювали морське чудовисько з виставленим у музеї Веллінгтона його родичем, чия довжина становить 5,4 метра.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Користувачі, на яких кальмар справив воістину сильне враження, писали, що «більше не будуть купатися».

Хтось зауважив: "Уявіть, що зустрінете такого під час серфінгу"

Варто нагадати, що Уважному пасажиру вдалося з борту літака, коли той летів над Японським морем в Лос-Анджелес зняти щось зовсім незрозуміле. Об'єкт дуже довгий, тонкий та темний, за заявою автора знімків, рухався дуже швидко під водою.

Автор цього ролика по імені Джессі Акін пише, що інцидент мав місце 7 липня 2018 року, але в мережі його відео з'явилося лише наприкінці січня.

"Я зняв незвичайне підводне судно неподалік від свого рідного міста (Осака). Це щось, що знаходиться за межами нашого розуміння".

Об'єкт очевидно не підводний човен і не корабель, для цього він надто довгий, а його швидкість перевершує швидкість літака.

І, по всій імовірності, він рухається неглибоко під водою.

Деякі скептики написали, що це лише тінь від літака, але тінь від літака на воді виглядає, як правило, зовсім інакше і точно не як стріла.

Нагадаємо, В Україні виявлено страхітливі містичні істоти: песоголовці і чорт хапуга

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Страшилки про Бугімена або реальні монстри з шафи: іноді в темряві я відчуваю, що він поруч

Також Знай.ua" писав про те, що Жінку турбував шум у підлозі: те, що вона побачила, перелякало до смерті