Море Диявола або Драконів трикутник так, японські рибалки називають тихоокеанські води навколо острова Міякедзіма (128 кілометрів на південь від Токіо). Там не раз зникали кораблі і літаки, очевидці спостерігали НЛО і кораблі-примари, тому японські моряки намагаються обходити цей район стороною.

Кажуть, що на цій ділянці відбувається незрозуміла дьявольщина, пропадають люди, кораблі, літаки, а рибалки відзначали, що в цих водах немає ні дельфінів, ні китів, ні альбатросів.

Так, взимку 2012 року китайське судно "Лін-дже" з 19 членами екіпажу на борту не прибуло в японський порт Kagoshima. Корабель зник десь у морі Диявола, навіть не подавши сигнал SOS. Пошуки судна ні до чого не привели.

Експерт в області паранормальних явищ професор Junichi Yaoi стверджує, що китайський вантажний корабель потрапив в інший вимір, після того як виявився в районі, відомому як Бермудський трикутник, розташованому в Тихому океані і це пояснює те, чому його останки досі не були виявлені.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Дозвольте пояснити це на простому прикладі - уявіть радіохвилю. Телепрограми створені в студії, але вони транслюються на великі відстані. При цьому ніхто не бачить і не може відчути радіохвиль. Те, про що я говорю, може бути іншим виміром тут, де ми живемо, але ми не можемо його побачити. Гадаю, що вони опинилися в іншому вимірі. Думаю, що в цій області (морського дна) відкривається вхід в інший світ", – повідомив Junichi Yaoi.

Доктор Yaoi не вперше робить настільки сенсаційні заяви. Ще одна з його теорій вказує на те, що в зникненні судів винна чорна діра.

Як заявляє професор, існує безліч версій відносно зникнень кораблів. Ймовірно, частина танкерів затонула через стан моря під час шторму, але решта суду просто зникли.

Коли за кілька років в Морі Диявола зникли дев'ять великих судів, серед яких були сучасні вантажні кораблі з потужними двигунами і надійними радіостанціями; військовий есмінець, оснащений якісним новітнім електронним обладнанням, здатним виявити об'єкти, що рухаються на відстані 200 кілометрів, влада визнала це місце аномальним і рекомендувала обходити його стороною.

Нагадаємо, мисливець за скарбами Даррел Міклош шукає затонулі кораблі в Карибському морі. Карти, які він використовує, складені колишнім астронавтом NASA Гордоном Купером, відомим своїм інтересом до проблеми НЛО.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 4 березня 1918 року у районі Бермудського трикутника безслідно зник американський корабель "Циклоп" з 309 пасажирами і 10 тисячами тонн марганцевої руди на борту.

Також "Знай.uа" писав, археологи з Австралійського національного морського музею виявили точне, на їхню думку, місце затоплення корабля HMS Endeavour, яким у 18 столітті командував і подорожував англійський дослідник капітан Джеймс Кук.