Дослідники з США заявили, що їм вдалося розкрити таємницю Бермудського трикутника. Це місце в океані забрала безліч життів, а його загадка розбурхує уми вчених вже багато століть.

Американські метеорологи вважають, що причина бермудської небезпеки таїться в повітряній аномалії цієї території. Виявилося, що над цим місцем хмари дуже дивною правильної шестикутної форми. Вони приймають таку форму з допомогою океану.

Випаровуючись із зон мілководдя, волога піднімається в холодну атмосферу, таким чином створюючи якийсь каркас. Потім ці хмари, якийсь час дрейфують над Бермудами, після чого вибухають, створюючи потужні потоки повітря.

Вибухова хвиля з великою силою спрямовується до водної поверхні і при взаємодія атмосферних хвиль утворюється дуже сильна турбулентність. З такою потужністю стихії не в змозі впоратися навіть найсучасніша повітряна техніка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що таємниці Бермудського трикутника продовжують вабити дослідників з усього світу і змушують людей знову і знову кидатися в товщу води заради нових сенсаційних знахідок.

днями ЗМІ повідомили нову сенсацію - корабель, зниклий 90 років тому, виплив з Бермудського трикутника.

Нагадаємо, нова знахідка в Бермудському трикутнику потрясла світ. Шукач підводних скарбів знайшов в Бермудському трикутнику щось величезне.

Як повідомляв Знай. ua, Бермудський трикутник відпустив "жертву", епічні кадри. Корабель безслідно зник у 1926 році.

Знай. ua писав, що стихія зжерла цілий острів. Острів повністю занурився під воду після потужного урагану.