Карпати є магічним місцем, де живуть справжні мольфари. Їм приписують надприродні здібності. Вони дають передбачення про майбутнє і бачать минуле.

Карпатські мольфари бачать перемир'я з Росією. Вони говорять про те, що незабаром війна закінчиться. Їхні прогнози з цього приводу наступні: одні кажуть, що кінець війни для Донбасу настане вже в 2019-му році, інші - що в 2020-му.

При цьому вони бачать поступовий відхід правителя країни-агресора з політики.

У той же час відомий астролог Влад Росс розповів, що президент РФ Путін недовго буде правити і в разі, якщо не знайде собі приймача, то його знищать і скинутий. І пояснює це тим, що той прийшов до президентства на ньютонівському циклі в період сонячного затемнення, яке мало місце 11.08.1999 р. Зважаючи на це, для нього вже спочатку "було поставлено" поганий кінець періоду володарювання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Легендарна провидиця Ванга розповідала про події, які зараз відбуваються в Україні. Вона говорила про Крим: "Крим відірветься від одного берега і пристане до іншого". І якщо раніше це пророцтво було незрозумілим, то після анексії Кримського півострова все стало ясно. До речі, Ванга боялася своїх пророцтв, тому що знала: вони збуваються.

Нагадаємо, привид матері не зміг знайти спокою.

Як повідомляв Знай. ua, мати виявила дитини-примари на ліжку свого сина, що лежав поруч.

Також Знай. ua писав, що відео від коханої змусило хлопця повірити в диявола, навіть котики не врятують.