Еротичний гороскоп на 28 жовтня ОВЕН

В цей день вас здивує нескромною пропозицією людина, від якої ви найменше цього очікуєте. Будьте готові до різних несподіванок і еротичних провокацій.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ТЕЛЕЦЬ

28 жовтня ваша друга половинка зважиться на важливу і відверту еротичну дію, яке потягне за собою недвозначні наслідки. Постарайтеся постійно бути поруч.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня БЛИЗНЮКИ

В цей день ви усвідомите, що з вашим партнером найкраще в сексі чекає попереду. Вам важко буде визначити, що є кращим, але ваша фантазія запрацює в правильному напрямку.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня РАК

В цей день на вас зваляться всі справи, тому часу на тривалі прелюдії не буде. Єдиний шанс отримати задоволення буде в заторах. У машині повинно бути романтично.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ЛЕВ

У понеділок ви захочете все кинути і відправитися в подорож зі своїм коханим. Про маршрут подумайте самі, і не забудьте про пару спокусливих трусиків і м'яку підстилку.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ДІВА

У цей день ви зможете зробити щось зовсім не звичне для вас. Це бажання не несе нічого поганого, але може істотно урізноманітнити ваше сексуальне життя.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ТЕРЕЗИ

У вільних Терезів з'явиться потенційний сексуальний партнер. Якщо у вас є друга половинка, остерігайтеся сварки, через яку виникне потреба в новому коханці.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня СКОРПІОН

В цей день вам буде здаватися, що ваш начальник бажає усамітнитися з вами в кабінеті. Постарайтеся однак не зіпсувати собі через це все кар'єру. М'яко відмовте, якщо можете.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня СТРІЛЕЦЬ

Стрільці в цей день повинні обережно підходити до питань вибору партнера. Зараз ви особливо вразливі і чутливі, грубість вашого коханця може вас сильно образити.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня КОЗЕРІГ

28 жовтня вам буде сумно згадувати про деякі моменти інтимного минулого з вашим партнером. При цьому не варто забувати і про хороше, якого було у відносинах чимало.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ВОДОЛІЙ

В цей день ваша очевидна сексуальність приверне до вас безліч шанувальників. І ви марно будете їм доводити, що всі пропозиції еротичного характеру вас не цікавлять.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня РИБИ

У понеділок ваш секс буде нагадувати акробатичний номер. Партнер відчує себе гімнастом, і буде вертіти вас у всі сторони. Варто підготуватися і відвідати спортивний зал.