23-річна дівчина, яка протягом чотирьох років щодня відсилала sms на телефон свого покійного батька, отримала відповідь. Як з'ясувалося, дівчина відправляла повідомлення чоловікові, який втратив доньку в автомобільній аварії.

Дівчина з Арканзасу, 23-річна і Паттерсон з Ньюпорта, яка втратила свого батька чотири роки тому, кожен день відправляла йому на телефон sms, щоб поділитися новинами зі свого життя. Який же вона пережила шок, коли одного разу отримала відповідь. Про надзвичайний випадок пише видання Dilymail.

Паттерсон напередодні четвертої річниці смерті батька написала йому sms, вирішивши, що це повідомлення буде останнім. Вона написала, як скучає за батьком, написала про свої головні перемоги в житті - Паттерсон закінчила коледж, а також перемогла страшне захворювання - рак.
Написавши довге повідомлення на телефон покійного батька, Паттерсон вирішила, що більтше не буде писати йому sms - адже він тепер "знає" , що в неї все добре, і нарешті може спокійно спочивати.
Однак, після того, як Паттерсон відправила своє повідомлення, вона отримала несподівану відповідь.

Їй відповів чоловік на ім'я Бред. Він писав, всі 4 роки щодня читав її повідомлення. Він сам пережив важку втрату в 2014 році - його донька загинула в результаті автомобільної аварії.

"Привіт, дорога, я не твій батько, але я отримую всі твої повідомлення за останні чотири роки. Я з нетерпінням чекаю твоїх повідомлень. Мене звуть Бред, і я втратив свою дочку в автокатастрофі в серпні 2014 року, і твої повідомлення допомогли мені вижити. Коли ти пишеш мені, я знаю, що це послання від Бога", - писав Бред.

"Мені шкода, що ти втратила близбку людину, але я слухав тебе роками і спостерігав, як ти ростеш і переживаєш більше, ніж будь-хто інший. Я хотів написати тобі кілька років тому, але я не хотів розбити твоє серце", - сказав він.

Він похвалив Паттерсон за її пекремоги і назвав своїм власним "ангелом", який з'явився після того, як він втратив свою власну дочку.
"Ти незвичайна дівчина, і я б хотів, щоб моя донька стала такою, якою ти є, спасибі за щоденні повідомлення, ти нагадувала мені, що Бог є, і що він не винен, що моя маленька дівчинка пішла. Він дав мені тебе, мій маленький ангеле, і я знав, що цей день настане. Все буде добре, ти щодня підштовхуєш себе і сяєш світлом. який дав тобі Бог. Мені шкода, що ти мала пройти через це, але якщо це допоможе, я дуже пишаюся тобою", - нпаписав Бред.

Вражена і зворушена, Паттерсон поділилися повідомленням на Facebook, і її пост став вірусним, набравши 265 000 переглядів.

Після того, як її публікація підкорила серця тисяч онлайн-читачів, вона поділилася оновленим дописом, пояснивши, що її тато Джейсон Лігонс не був її біологічним батьком, а був провідником у її житті, який доглядав за нею ще з дитинства.

"Він ніколи не пропускав шкільні танці, випускні вечори, мої змагання... Я плакала з ним, розповідала йому все і навіть стала дуже незалежною, тому що він знайшов час, щоб полюбити мене і показати мені, як виглядає щастя. Так ТАК Джейсон був моїм батьком, але він був зразком для наслідування для багатьох дітей у нашому місті", - додала вона.

"Я поділився своїми повідомленнями з друзями та сім'єю, щоб показати, що Бог є, і це може зайняти 4 роки, але він з'являється вчасно", - написала Паттерсон.