Деяким знакам Зодіаку листопад 2019 року подарує доленосні моменти. Астрологи розповіли, кому зірки принесуть успіх, а кому варто підготуватися до труднощів.

Ретроградний Уран гарно повпливає на 5 знаків Зодіаку. Планета подбає про фінансове благополуччя. Так, доля подарує чудовий шанс змінити своє життя на краще тельцям, овнам, скорпіонам, терезам і козерогам.

Телець

5, 10, 17 і 28 листопада очікуються аспекти Урану до Венери. За словами астрологів, аспекти будуть нейтральними, а значить, все залежить від того, на що цей Знак буде налаштований. Якщо Тельці будуть впевнені у стабільності свого життя і захочуть спробувати щось нове, щоб внести в звичний побут різноманітність, метаморфози їх порадують.

Тельці розумно вкладуть свої заощадження і примножать їх в рази завдяки відмінній інтуїції. Удача триматиме руку на плечі цього знаку Зодіаку. Деякі матеріальні питання вирішаться самі собою. А до грудня вони зможуть зробити велику покупку, яка принесе масу задоволення.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Овен і скорпіон

24 листопада, опозиція Урану і Марса струсоне представників Овна і Скорпіона. На жаль, але аспект планет принесе неприємні зміни. Якісь раптові ситуації змінять плани або повністю розвернуть життя. Овнам астрологи радять уникати ризику і бути уважнішими.

Астрологи не радять реалізовувати нові завдання, крім необхідних, займатися екстремальним спортом, ризикувати чужими грошима, приймати участь в авантюрах. Життя може показати Овнам, що проти їх сили завжди знайдеться інша сила.

Активність і амбіційність Скорпіонів у кінці місяця не допоможе досягти бажаного, зате допоможе нажити ворогів або зруйнувати свою репутацію з власної необережності.

Астрологи радять контролювати емоції, не приймати поспішних рішень, не сперечатись, відмовитися від ініціативи. Інакше життя різко зміниться: плани зірвуться, а замість них прийдуть проблеми.

Терези й Козеріг

Терезам і Козерогам аспект Урану і Сонця (26 листопада) і Урану і Венери (28 листопада) принесуть щасливі зміни. У представників Знаку Терезів настає час, коли дуже важливо залишатися реалістами.

Це допоможе уникнути полону ілюзій. Осінні тумани на цей раз будуть не тільки зовні, але і всередині: помилки, надумані страхи, помилкові переконання вишикуються в чергу, щоб нанести візит.

Терезам рекомендується оновити енергетику. Саме час попрацювати з біополем, щоб налагодити своє життя і перейти на новий виток розвитку. У Козерогів почнеться смуга фінансових злетів.

Нагадаємо, раніше повідоляли про казкове багатство до кінця року: три знаки Зодіаку, у яких кури гроші не клюватимуть.

Також Знай.ua писав про 2020 рік Білого Щура: як привернути успіх і уникнути проблем, поради астрологів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, яким знакам Зодіаку потрібно поберегти себе у листопаді.