У цій статті Вм розкажуть про 12 найпоширеніших типів поведінки, які отруюють життя.

1. Заздрість. Не дозволяйте заздрості (або ж ревнощів) переважати над Вами. У такій поведінці немає абсолютно нічого хорошого або привабливого. Припиняйте порівнювати свій життєвий шлях з шляхом інших людей. Змагаєтеся самі з собою, намагаючись стати якомога краще, ніж є на даний момент. Для порівняння змін просто погляньте на себе вчорашнього з нинешним.

2. Приймати близько до серця. Відомо, коли люди починають вважати, що все, що відбувається навколо цілеспрямовано направлено на те, щоб їх зачепити, образити чи принизити – вони стають нестерпними. Реакція людей пропущена через їх перспективу, душевні рани і досвід. Якщо люди вважають Вас чудовим людиною або ж навпаки, то витоки цієї думки в основному криються в глибинах їх душі. Ми можемо позбавити себе від більшої частини розчарувань, болю і смутку, якщо не будемо приймати все почуте близько до серця. В більшості випадків буває корисно абстрагуватися від думки інших людей і звернутися до власної мудрості і інтуїції.

3. Жертва. Вірити в те, що Ви – жертва і у Вас немає влади над напрямком, у якому рухається ваше життя, отруює ваш розум і змушує тупцювати на місці. Коли ми перестаємо скаржитися і перестаємо бачити себе лише безпорадною жертвою, ми починаємо розуміти, що значно сильніше, ніж вважали раніше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

4. Накопичення втрати і болю. Необхідно навчитися відпускати накопичилися провину, гнів, любов або втрату. Це знімає тягар минулого, який отруює життя. Необхідно емоційно звільнити себе від болю минулого. Перенаправити думки на щось інше не так-то просто, проте це коштує кожної краплі докладених зусиль.

5. Негативні думки. З людьми, чиї думки сповнені негативу, дуже важко перебувати поруч. Вони просто відмовляються бачити світлу сторону життя і отримувати з неї позитив. Песимізм звичайно терпимо, проте постійно мислити одними лише негативом – зовсім інше. Це абсолютно збочений погляд на життя. Його просто потрібно змінити.

6. Неконтрольовані емоції. Нездатність взяти під контроль ваші емоції – вірний спосіб отруїти життя всіх, хто знаходиться поруч. Кричати на продавця в магазині за повільне обслуговування, виливати гнів на підлеглих за дрібні помилки або півгодини відчитувати дочку за пролитий на підлогу сік – це просто негідно. Якщо ви усвідомлюєте неконтрольованість емоцій, то можливо вам потрібна допомога ззовні, щоб ви могли взяти їх в узду і докопатися до коренів вашого вічного гніву.

7. Засудження. Не завжди людину треба судити по тому, що він показує зовнішнього світу. Те, що ви бачите – часто тільки те, що цей чоловік вирішив вам показати або ж те, що він змушений показувати з-за внутрішнього стресу і болю. Таким людям треба допомогти. І якщо Ви не в силах допомогти – просто відійдіть в бік.

8. Жорстокість. Жорстокість – виникає з повної відсутності емпатії, турботи чи співчуття. Жорстокість, підступність і добровільне заподіяння шкоди – ядовитейшее поведінка, яка шкодить не тільки оточуючим, але і їм самим. Таким людям слід зупинитися. Потрібно постаратися відшукати в своїй душі співчуття, і зрозуміти – іншим теж боляче.

9. Обман. Обман – це добровільний вибір, а не помилка, і його ніщо не може виправдати. Слід зрозуміти, що людина довіряла Вам більше, ніж Ви того заслуговували. Не опускайтеся до такого. Не ведіть себе аморально лише тому, що це може зійти з рук. Будьте чесними з людьми і з собою. Цілісність особистості – основа будь-якого успіху.

10. Маска. Неважливо, якого ви віку, раси, статі або статевої орієнтації, під усіма цими зовнішніми, наносними "прикрасами" Ви чисті і прекрасні. Кожен з нас сяє своїм світлом, і у кожного своя мета в житті. Радійте тому, що Ви інший і трохи дивний. Ні за що не намагайтеся змінити свою сутність. Не цурайтесь від себе, а покращуйте.

11. Схвалення. З людьми, які роблять все, щоб добитися чийогось схвалення, непросто перебувати поруч. Їх поглинула потреба будь-якими способами довести всьому світу, що вони чогось варті. Якщо Ви постійно думаєте про те, як виглядаєте в очах оточуючих, то Ви тягнете тому і себе, і їх. Сенс життя у шляху, у процесі, в подорожі – в тому, що Ви дізнаєтеся, в тому, що Ви допомагаєте дізнатися іншим, і в тому, як Ви виглядаєте в своїх очах.

12. Перфекціонізм. Людям властиво прагнути до гіпотетичним, недосяжних ідеалів. Однак незмінного досконалості просто не існує. Те, що ідеально сьогодні, завтра може таким не бути – ідеальний будинок, робота, друг чи кохана людина завтра можуть виявитися не такими ідеальними. Вчіться розуміти, коли варто послати перфекціонізм під три чорти.

Нагадаємо, що однією з найголовніших ознак ідеальних відносин є чоловіча турбота. Саме це якість дівчата найбільше очікують побачити в характері свого обранця.

Як повідомляв портал Знай.ua, деякі знаки Зодіаку відрізняються по-справжньому запальним характером. Астрологи попередили, з ким краще бути обережніше.

Також портал Знай.ua писав, що Павло Глоба розповів в прогнозі, кому з представників знаків Зодіаку пощастить зустріти свою другу половинку до кінця 2019 року.