Колишня перша леді Сполучених Штатів і американський політик Хіларі Клінтон розповіла, що є великою прихильницею Меган Маркл і зізналася, що побоюється за Великобританії з-за того, що вона підтримує авторитарного Бориса Джонсона.

"Безстрашна", - охарактеризувала Хілларі Меган.

Колишня перша леді Сполучених Штатів продемонструвала свою підтримку 38-річної герцогині Сассексской, наполягає на тому, що і 39-річна дочка Челсі відчуває, що королівська сім'я робить велику роботу.

Однак політик попередив, що вона побоюється за Великобританію, оскільки вважає, що 55-річний Борис використовує британських виборців, стверджуючи, що він використовує їх підтримку, щоб у кінцевому підсумку стати авторитарним правителем".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В інтерв'ю журналу Sunday Times разом з дочкою запитали, чи думають вони, що герцогиня Сассексская – "смілива жінка", пара вигукнула: "Так!"

Хіларі додала: "Так, я велика фанатка Меган Маркл".

Питання про те, чи є Меган "безстрашний", виникла під час дискусії про співавторської книзі пари "Книга безстрашних жінок: улюблені історії про сміливості і стійкості", в якій прославляється жіноча хоробрість на протязі всієї історії.

Незважаючи на те, що вона високо цінує герцогиню Меган, Хілларі не так зацікавлена в чинному прем'єр-міністра Великобританії, і коли її запитали, чи був Борис прав, коли його назвали "народним героєм" у його прагненні проштовхнути результати референдуму щодо Брекситу, Хілларі наполягла політик просто герой для "себе".

Нагадаємо, таємне життя Меган Маркл і принца Гаррі покажуть всьому світу.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл знову довела Єлизавету II.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі вирішили назавжди втекти з Великобританії.