Стало відомо, що у 2020 році член Демократичної партії США Хілларі Клінтон, скоріш за все, знову буде балотуватися в президенти. Політик не виключила таку можливість. Про це повідомляє Politeka з посиланням на CNN.

Так, екс-держсекретар Хілларі Клінтон не заперечує, що буде брати участь у передвиборній президентській гонці у 2020 році. Зазначається, що слова 71-річної Клінтон не гарантують, що вона вже займається опрацюванням своєї кампанії.

Хілларі Клінтон і Дональд Трамп

Варто нагадати, що в 2016 році на виборах президента Сполучених Штатів Америки переміг представник Республіканської партії Дональд Трамп. Він отримав голоси 304 членів колегії вибірників, а Клінтон – 227.

В той же час по загальному числу голосів виборців вона обійшла Трампа: за Клінтон проголосували 48,07% виборців проти 45,99% у Трампа. Трампу вдалося виграти через існуючу в США систему непрямих виборів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що колишній мер міста Сан-Антоніо (штат Техас), демократ Джуліан Кастро, який займав пост міністра житлового будівництва і міського розвитку в адміністрації Барака Обами, заявив про намір балотуватися в президенти США на виборах 2020 року.

Кастро збирається виступити в Пуерто-Ріко в найближчі дні. Його відносять до найбільш відомих політиків-демократів латиноамериканського походження в США. Його бабуся приїхала в США з Мексики.

Джуліан Кастро

Нагадаємо, що президент Австрії Олександр Ван дер Беллен розкритикував політику Білого дому щодо зведення російського газопроводу Північний потік-2 та ядерної угоди Ірану.

Як повідомляв портал Знай.uа, приблизно 17 членів команди Трампа в ході президентської кампанії 2016 року, ще до його інавгурації, контактували з російськими громадянами і представниками WikiLeaks.

Також портал Знай.uа писав, що члени Демократичної партії не підтримали пропозиції президента США Дональда Трампа щодо вирішення міграційних проблем. Розбіжності між ними призвели до часткового припинення роботи уряду країни.