Астрологи попереджують, що з 1 по 20 листопада буде досить складний період у житті кожного через ретроградний Меркурій. Однак деякі знаки Зодіаку стануть просто улюбленцями долі й у їхньому житті почнеться справжня біла смуга.

У цей період фахівці радять використати шанс, який дарує доля та змінити життя у кращу сторону. До того ж, для цих трьох знаків Зодіаку все складатиметься якомога краще.

Лев

З 1 листопада у житті Левів почнеться світлий та безтурботний період. До цього проблеми просто градом сипалися на вас, але відтепер усе зміниться. Також налагодяться фінансові питання. Своїми силами і трохи з допомогою зірок ви прорветься вперед, залишивши позаду всі складнощі цієї осені й 2019 року в цілому.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Скорпіони вже втомилися боротися з долею. Однак астрологи передбачають, що чорна смуга у житті представників цих знаків Зодіаку закінчиться. Увесь листопад буде дійсно щасливим для вас. У цей період ви можете планувати масштабні покупки чи нові починання, вони увінчаються успіхом.

Телець

Телець
Телець

Тельці полюблять стабільність у всьому, однак до цього у вашому житті був складний період. Та саме з 1 листопада у ваше життя повернеться стабільність, якої вам так сильно не вистачало. Далі все залежиться від вашої наполегливості та бажання щось змінювати. Однак астрологи відзначають, що все буде гаразд.

Нагадаємо, хмари вуглекислого газу: як самому перевірити рівень забруднення повітря в будь-якому куточку міста.

Як повідомляв портал Знай.uа, магнітні бурі у листопаді: експерти назвали найнебезпечніші дні, попередьте близьких.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.