Листопад вже зовсім близько, а це означає, що метеозалежним людям потрібно приготуватися до головних болів і не найкращого самопочуття. В останній місяць осені українцям не доведеться довго страждати - найсильніші бурі очікуються в кінці листопада.

Цю інформацію повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця.

Кияни можуть не боятися сильних метеоударів. Геомагнітна активність почне відчуватися 21 листопада і триватиме до 24 листопада включно.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Сильна магнітна буря накриє нашу планету в кінці листопада і досягне рівня G1 (слабка буря) 21 та 22 листопада.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щоб уникнути негативних наслідків магнітних бур - особливо це стосується тих, хто чутливий до них, лікарі дали кілька порад. По-перше, потрібно добре спати, не вживати алкоголь, не переїдати і побільше часу проводити на вулиці. Так ви зможете уникнути головного болю, слабкості, сонливості і підвищеного тиску.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Постарайтеся не їсти солодке і смажену їжу в ці дні, вона може погано позначитися на вашому здоров'ї - знизиться стресостійкість.

Нагадаємо, Земля може зануритися в непроглядну темряву майже на тиждень: що відбувається.

Також Знай.uа писав, що синоптики розповіли, яка погода чекає на українців в листопаді: "Це кінець".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що вчені попередили про надпотужні сонячні спалахи, що загрожують людству: вже в грудні.