Цими днями народний синоптик Володимир Деркач поділилися прогнозом погоди на останній осінній місяць – листопад. І слід зауважити, що українців чекає тепло, порівняно з іншими роками.

Як відзначає синоптик, температура повітря протягом першої декади листопада і вдень і вночі буде плюсовою. Сильні опади та нічні морози синоптик прогнозує вже на другу декаду листопада. Тим не менш у середині місяця на кілька днів потеплішає, а потім знову прийде холод, який налякає опадами у вигляді снігу.

Третя декада місяця буде холодною і вологою. В деякі дні прогнозуються досить сильні опади. Температура повітря вже опуститься нижче нуля.

"Остання декада місяця буде холодною, але на кінець знову прийде потепління", — вважає народний синоптик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Згідно з довгостроковим прогнозом погоди в Києві за даними сайту Gismeteo, похолодання увірветься вже на початку місяця, а 4-го листопада денна температура різко знизиться до нуля, але пізніше знову почне теплішати.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.