31 жовтня о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться десятий випуск самого вагомого проекту країни «Зважені та щасливі». Провідна – Аніта Луценко. Тренери – Марина Боржемская, Іраклі Макацарія. На цьому тижні в табір схуднення приїдуть гості – маленькі товстунчики віком від 9 до 12 років і вагою від 75 до 116 кг! Аніта вирішила влаштувати дитячий тиждень. Кожна пара стане на сім днів батьками дитини із зайвою вагою.

Коричневій команді дістанеться 13-річний учасник з немаленькою вагою - 116 кг! Крім того, у дитини непростий характер, який зіткнеться зі складним характером його "батька" Євгенія. І він єдиний маленький учасник, який сам не зацікавлений в тому, щоб схуднути. Хочуть мама і бабуся, бо її дідусь помер від ожиріння серця.

Чи зможуть учасники знайти компроміс зі своїми дітьми? Вони повинні допомогти дітям здати нормативи, які у них не виходять: стрибок через козла, біг, велосипед і тд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На конкурсі кожна сім'я повинна буде качати прес на платформі над водою. Одна помилка – і ти в басейні.

Нагадаємо, українська співачка і учасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова відверто розповіла про стосунки з чоловіком і ревнує він її до партнера за проектом Володимиру Остапчуку.

Як повідомляв Знай.uа, російська актриса Анастасія Заворотнюк пережила дві операції на головному мозку. Зараз вона у свідомості і повністю адекватному стані.

Також Знай.uа писав, що Пугачова плюнула на все і поринула у всі тяжкі з відомим дизайнером.