Загадки, над якими довгі роки ламають голови найдопитливіші фахівці, стають справжніми легендами, часом про них знімають фільми, пишуть книги. Такими діями лише підігрівається інтерес до цих таємних явищ.

Дивні і загадкові артефакти, які вдається знайти чи то випадково, чи то на яких-небудь розкопках стають навіть національним скарбом. Часто про їх походження доводиться лише здогадуватися. Спеціально для наших читачів ми зібрали три найдивніших предмета, які було досліджено вченими, а результати цих дослідів просто "заморозили".

Кам'яні кулі з Коста-Ріки

"Кам'яні кулі з Коста-Ріки"

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дивні кулі з магматичної гірської породи незмінно спочивають на похилій поверхні. Дивує, як кругла сфера вагою 16 тонн може зберігати нерухомість протягом декількох тисячоліть. Досі незрозуміло їх призначення, хто і коли їх зробив, яку технологію використав.

Зальцбурзький паралелепіпед

"Зальцбурзький паралелепіпед"

Було виявлено в 1885 році в Австрії під час проведення геологічних робіт в шматку вугільної породи. Вага металевого предмета склала 785 грамів, а вік варіюється в межах 67 000 000 років. Первісну версію про приналежність до метеоритів було виключено з огляду ідеально відточеної правильної форми. Неофіційні джерела стверджують, що незвичайний артефакт цілком може мати інопланетне походження.

Балтійська аномалія

"Балтійська аномалія"

У 2011 році в північній ділянці Балтійського моря виявили дивний кам'яний об'єкт незвичайної форми. З першого погляду знахідка сильно нагадує останки інопланетного корабля, який зазнав катастрофи і впав у воду. Однак деякі вчені його правильну форму пояснюють як вплив льодовика, що малоймовірно. При візуальному огляді добре проглядається певна форма люка для входу на територію і ступінчасті підковоподібні переходи. Навряд чи природа сама могла таке зробити?

Нагадаємо, парочка перетворила свою дитину на зомбі, в ці очі боляче дивитися: фото.

Як повідомляв Знай.uа "Диявол по сусідству": Netflix зняв фільм про вінничанина Івана Дем'янюка.

Знай.uа писав, зомбі серед нас, дівчинка-привид з ратуші і переродження душі: загадки людства, від яких стискається серце.