У Карпатах людям вдалося робити кілька фото Брокенського привида. Сталося це на гірському хребті Чорногорі. Про це йдеться в групі "Клуб Піших Туристів" в Facebook.

Зауважимо, що Брокенським привидом називають рідке оптичне явище в горах, коли спостерігач бачить свою тінь на поверхні туману. Щоправда, аби це сталося, необхідно щоб був правильний напрям до Сонця, а точніше він повинен бути протилежним.

Підкреслимо, що така тінь може бути дуже значних розмірів. Крім того, іноді її можуть оточувати кольорові кільця і такий ефект має назву "глорія". Окрім цього, така тінь може переміщатися, пов'язано це з рухом хмар.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, парочка перетворила свою дитину на зомбі, в ці очі боляче дивитися: фото.

Як повідомляв Знай.uа "Диявол по сусідству": Netflix зняв фільм про вінничанина Івана Дем'янюка.

Також Знай.uа писав, зомбі серед нас, дівчинка-привид з ратуші і переродження душі: загадки людства, від яких стискається серце.