Деякі знаки Зодіаку особливо складні у відносинах, з ними особливо важко будувати стосунки. Любовний рейтинг знаків пропонує Joinfo.ua. Перші місця займають найскладніші.

Діва
Діва - найбільш самостійний знак Зодіаку. Аналізує кожне слово і у відносинах обирає позицію менеджера. Не зближуються з людьми, поки не переконаються в тому, що їм можна довіряти. Любити Дів дуже складно, але вони готові зробити все для своєї рідної людини.

Скорпіон
Не завжди знає, чого хоче, а точніше – не знає ніколи. В юності Скорпіони не готові до серйозних стосунків, через емоційну незрілість. Це є причиною частої зміни партнерів.

Стрілець

Найімпульсивніший знак Зодіаку. Як партнери, дуже інтригують, однак ужитися з ними нереально. Представники цього знака люблять адреналін і пригоди і не терплять спокій та розміреність.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Стосунки без кохання
Стосунки без кохання

Водолій
Потайливі і не виявляють жодної прихильності. Цьому знаку потрібен той, хто дасть йому безпеку і комфорт. Якщо Водолій буде почувати себе незатишно, то партнерство з ним буде коштувати вам нервів.

Близнюки

Нерішучі і надмірно емоційні. Ці знаки Зодіаку люблять всім серцем, не пасують перед труднощами. З представників цього знака виходять відповідальні чоловіки і дружини, добрі і дбайливі батьки.

інтимні стосунки
інтимні стосунки

Лев
Відрізняються від решти динамічним характером. Вони впевнені в собі, тому у відносинах беруть ініціативу у власні руки. Але, навіть вступаючи в шлюб, Леви воліють залишатися незалежними у прийнятті рішень.

Нагадаємо, гороскоп на 2 листопада для всіх знаків Зодіаку: Стрільці будуть в центрі уваги, Ракам треба менше говорити.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.