Новий фільм "Джокер" з Хоакіном Феніксом недивлячись на скромний бюджет 55-60 млн доларів швидко встиг стати найкасовішим фільмом з "дорослим" віковим рейтингом R.

Так, по завершенню п'ятого тижня прокату кінострічка Тодда Філліпса і Хоакіна Фенікса заробила ще 37 млн доларів на 79 ринках, в результаті чого загальна каса "Джокера" перевищила 900 млн доларів.

Таким чином, драма з коміксів DC побила відразу кілька рекордів і наблизилася до заповітного рубежу в 1 мільярд доларів.

Хоакін Фенікс в ролі Джокера, кадр з фільму

Враховуючи стійку позицію в рейтингу, можна сміливо припустити, що "Джокер" – без п'яти хвилин черговий фільм-мільярдник компанії DC і Warner Bros. Однак питання, чи зможе "Джокер" переплюнути "Аквамена" (1,15 млрд), залишається відкритим.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що прокат фільму з Хоакіном Феніксом в Україні має також високі показники – на сьогоднішній день це 97,3 млн гривень.

Зараз "Джокер" займає 5 місце за касовими зборами в Україні. Приміром, "Аквамен" у свій час зібрав 108,71 млн гривень і заслужено займає третю сходинку.

Нагадаємо, відомі кіностудії висунули претендентів на премію "Оскар".

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати кінострічки облюбували сходи в Бронксі (Нью-Йорк), де знімали сцену з танцем Джокера.

Також портал Знай.uа писав, як змінювалися образи "геніального лиходія" у Джокері.