8-річний хлопчик з Кропивницького, який в соцмережах шукав підтримки, щоби вмовити маму купити йму песика, таки отримав, що хотів. Сьогодні третьокласник виховує цуценя лабрадора. Він вигулює його в парку, вчить виконувати команди.

Кирилко зі своєю улюбленицею Міллі

Ще місяць тому третьокласнику Кирилку мати собаку здавалося нездійсненою мрією. Як не вмовляв він свою маму, та вона не погоджувалась. Але Кирилко не здавався і мама запропонувала йому компроміс. Вона запропонувала сину намалювати плакат, і розмістити його в мережі. Мати пообіцяла, якщо бажання Кирила набере мільйон лайків, вона таки купить йому щеня.

Мати Кирила потайки сподівалася, що такого результату синові не досягти. Однак, як тільки Кирило звернувся до користувачів мережі з проханням підтримати його мрію, щирий пост маленького українця облюбували користувачі з усього світу.

Фотографія Кирила з плакатом за добу отримала більше 200 тисяч лайків. Десятками незнайомих мов різні люди бажали йому здійснення мрії. А на п'ятий день лайків було вже більше мільйона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мрія восьмирічного хлопчика здійснилася і він неймовірно щасливий. Лабрадора Кирилко називав сам. Оскільки це дівчинка, він назвав її "Міллі"- від слова мільйон.

Кирило планує для нових передплатників вести сторінку в соцмережі. Там він розповідатиме про своє життя і пригоди Міллі.

Нагадаємо, вчені з'ясували, що собаки можуть розрізняти ненадійних людей

Як повідомляв портал Знай.ua, мешканцям зоопарку Києва влаштували справжнє свято зі справжніми хелловінськими гарбузами

Також Знай.ua писав, чим собаки нагадують дітей та як маніпулюють людьми