Цими днями у мережі з'явилося відео, яке підірвало мережу. Відтак, на ньому найгладкіша модель у світ потанцювала майже гола. Відповідний ролик дівчина виклала у власному Instagram-акаунті

Як зазначається, найгладкіша в світі моделі з США Тесс Холлідей активно веде свою сторінку і соцмережі та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та відео. Так, цього разу, модель станцювала в довгій сукні з прозорою сірої тканини з принтом із золотих зірок.

Скріншот допису
Скріншот допису

Зауважимо, що таке фанатам сподобалося, і відео стрімко почало набирати популярність в Інтренеті - за кілька годин воно набрало близько 20 тис. лайків Окрім цього, шанувальники засипали її компліментами.

Підкреслив, що раніше ця ж дівчина вразила користувачів знімком, де вона була зображена повністю голою.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше з гарбузами в лапках: як щасливі мешканці святкують Хелловін у зоопарку Києва.

Також Знай.uа писав, що туристи ще такого не бачили: в Моршині показали 3-метрову рись, вражаючі фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Карпатах через зміни клімату буянять ведмеді, місцеві перелякані: "Боюся, щоб не вбили".