Шукачі стародавніх артефактів і мисливці за таємницями виявили дещо дуже цікаве. Так, у книзі XVIII століття було знайдено зображення диво-людей гігантського зросту. Дане зображення виявили під час вивчення шведських гравюр.

Зображення гігантів, "Хвиля"
Зображення гігантів, "Хвиля"

Дослідники помітили гравюри із зображеннями людей величезного зросту у досить відомій книзі "Швеція: Античність і сучасність", яку було опубліковано в 1782 році. У ній величезна кількість геральдичних символів, а також зображень стародавнього Стокгольма. Про це повідомляє портал "Хвиля".

На малюнках міста можна побачити аномально високих людей. Також на них зображено багато інших цікавих деталей. За не остаточно перевіреною інформацією, протягом останніх кількох років у Швеції знайшли останки людей, зріст яких ймовірно становив 3 метри. Це наштовхує на думку, що в минулому існували люди-велетні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Disney створив новий Netflix: улюблені фільми від Pixar і Marvel тепер в одному сервісі.

Як повідомляв Знай.uа на райському курорті прокинувся вогненний монстр, все живе в небезпеці: неймовірне відео.

Знай.uа писав, у небі над Дніпром засікли рідкісну птицю, дивом занесло в Україну: фото крилатою красуні підкорили мережа.