Нагадаємо нашим читачам, що буквально днями відомому російському фрику Кирилу Терешину розрізали верхні кінцівки від плеча до ліктя та вилучили звідти частина так званого речовини "синтола".

Кирило Терешин, Telegram-канал Mash
Кирило Терешин, Telegram-канал Mash

Відомо, що штучний бодібілдер Кирило Терешин придбав широку популярність в інтернеті кілька років тому, коли вирішив вколоти собі в м'язову масу синтетичні речовини. Як і слід було, потужності м'язам це не додавало, зате руки ставали більше, значно більше. Про це повідомляє Telegram-канал "LIFE SHOT", додаючи фотографії Кирила.

Кирило Терешин, Telegram-канал "Life Shot"
Кирило Терешин, Telegram-канал "Life Shot"

З'явилася інформація, що кілька днів тому розкрилися і побічні ефекти такої "розгойдування", про які попереджали з самого початку, – запалилися м'язи. Потрібно було терміново викачати всю хімію, або потім довелося б ампутувати руки. Терешин дав задню, і розкрилося неймовірне. Синтол він ніколи нікуди не закачував. Виявилося, що це був звичайний плавлений вазелін.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, рук-базук більше немає: відомому "качку" загрожує ампутація.

Як повідомляв Знай.uа російські фріки Терешин і Монгол вперше вийшли на ринг, "Рук-Базук" вистачило на 3 хвилини: відео.

Знай.uа писав, користувачі инстаграма поскаржилися на Андрія Шабанова.