Довгі роки екстрасенси і експерти у сфері народних прикмет спостерігали за тим, як живуть люди, які вирішили об'єднати свої долі у високосний рік. Даний відрізок часу — небезпечний, в цей час необхідно бути гранично обережними в усьому.

Думки експертів неоднозначні, тому не можна відповісти з впевненістю "так" або "ні". Є ціла маса прикмет щодо одруження і заміжжя, однак високосний рік — це особлива тема та окрема історія.

весілля
весілля

Народні прикмети про весілля у високосний рік

Найпопулярніша прикмета говорить, що шлюб, укладений у високосний рік, приречений на розпад. З якої причини це може статися, невідомо, однак така тенденція є, тому вважається, що жінці, яка вийде заміж в цей час, не судилося стати щасливою нареченою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Весілля, EVENTup
Весілля, EVENTup

Що про це говорить культура "Фен-шуй"

У східній культурі теж впевнені, що високосний рік — поганий час для того, щоб виходити заміж. Високосний рік — кожен четвертий, а у китайців це число ототожнюється з бідою, нещастям і навіть смертю. Це дуже небезпечний час, в який краще не приймати важливих рішень. Філософія фен-шуй з цим повністю згодна, але є декілька важливих моментів.

Що кажуть екстрасенси про весілля у високосний рік

Екстрасенси вважають, що високосний рік — час розквіту негативної енергії. Є ймовірність укласти міцний шлюб, але краще зачекати. Фахівці в цій області говорять, що у високосний рік укладаються кармічні шлюби. Якщо карма не дуже чиста, то Всесвіт може використовувати заміжжя проти жінки, спробувавши повернути борги минулих життів.

Нагадаємо, надскладні випробування перевірили учасників на міцність: чим вразив новий випуск "Битви екстрасенсів".

Як повідомляв Знай.uа розлючений Пугачова накинулася на Малахова, образився навіть Галкін: "Досить вже!".

Знай.uа писав, на "Битві екстрасенсів" ясновидці розсекретять неймовірне: що насправді приховує феномен геніальності.